Izlietojot iepakojumu vienmēr pārliecinies vai tas ir izgatavots no plastmasas vai BIO kukurūzas cietes! ŠĶIRO ATKRITUMUS UN SAUDZĒSIM DABU KOPĀ
Aukstā zupa ar zemesriekstiem
🌱🥜AUKSTĀ ZUPA AR ZEMESRIEKSTIEM🥜🌱 Svaigi, gardi un ātri pagatavojami! SASTĀVDAĻAS kefīrs svaigi un skābēti gurķi dažādi zaļumi pēc gaumes un pieraduma (dilles, lociņi, pētersīļi, majorāns, baziliks) zemesrieksti garšvielas ūdens PAGATAVOŠANA Smalki sagriež gurķus un zaļumus. Apgrauzdē un samaļ vai smalki sagriež zemesriekstus. P
Rabarberu un skābeņu ķīselis
Sastāvdaļas 200 g rozīnes, 200 g žāvētas aprikozes, 200 g žāvētas plūmes, 200 g rabarberi, citrusu miziņa, krustnagliņas, Ceilonas kanēļa standziņa, ingvers, 1 l ūdens, 60–75 g kartupeļu cietes, Neliela bļoda savvaļas vai dārza skābenes Pagatavošana Noskalo žāvētos augļus. Ja vēlies, aprikozes un plūmes sagriez mazākos gabaliņos
Pesto – “Freestyle” recepte
Pesto ir pasaulē iecienītākā zaļā mērce, tā ir lielisks ēdienu un garastāvokļa uzlabotājs. Pesto pirmsākumi meklējami senajā Romā, kur to gatavoja no siera, pīniju riekstiem, eļļas, etiķa, sāls un aromātiskām garšzālēm. Vārds pesto cēlies no itāļu valodas darbības vārda pestare, kas nozīmē kaut ko sagrūst vai sasmalcināt piestā