ĀTRI, GARDI UN SĀTĪGI! Vien 3 soļi un cepumi gatavi!🍪🍫 80 g kokospalmas cukurs vai dateļu miltu, vai jebkurš cits saldinātājs 110 g sviests vai kokosriekstu eļļa 1 ola 170 g mandeļu milti 100 g auzu pārslas 3/4 tējk. soda 1/2 tējk. sāls 100 g šokolādes (jo saldāka šokolāde, jo saldāki cepumi, un otrādi :)) Cukuru (vai citu saldi
Diedzētu turku zirņu kumosiņi
🌱DIEDZĒTU TURKU ZIRŅU KUMOSIŅŠ🌱 SASTĀVDAĻAS BIO turku zirņi BIO tahini BIO sezama sēklas BIO citrona sula BIO rauga pārslas kumīns sāls PAGATAVOŠANA Turku zirņus nakti izmērcē ūdenī un tad dienu notur mitrumā, lai tie iedīgst. Tad iedīgušos zirņus izvāra sālsūdenī. Atdzesē un sablenderē vienā masā ar tahini, citrona sulu, rauga
Biešu salāti ar rukolu, riekstiem un zilo sieru
Pavasarīgi, izteiksmīgi un gardi!🌷🥬 SASTĀVDAĻAS • 3 vidēji lielas vārītas bietes • 100 g rukolas • 50 g Riekstotāju valriekstu vai pekanriekstu • 100 g zilā siera (piemēram, Dor Blue, Roquefort vaiGorgonzola) • 2 ēdamkarotes olīveļļas • 1 ēdamkarote balzametiķa • 1 ēdamkarote Riekstotāju sojas mērces • 1 tējkarote medus • Sāls u
Hinkaļi ar lēcām un sēnēm
Ja gribas labā kompānijā kopā jauki pavadīt laiku un pēc tam gardi pamieloties, sarīko veģetāro hinkaļu gatavošanas ballīti ar gardu maltīti noslēgumā. Hinkaļi ir palieli pelmeņi ar savdabīgu krokotu aizdari, viens no gruzīnu virtuves brīnumiem. Hinkaļu mīkla SASTĀVDAĻAS 500 g augstākā labuma BIO kviešu milti 250 ml ūdens
Veikli pagatavojamas kakao vai karoba bumbiņas
Lielisks un veselīgs našķis ikdienai un svētku galdam! Viegli, veikli un gardi…🍫🤎 SASTĀVDAĻAS Raw kakao vai karoba pulveris (aptuveni 1/10 daļa no dateļu miltu daudzuma) dateļu milti mandeļu milti (aptuveni vienādā daudzumā ar dateļu miltiem) kokosriekstu skaidiņas apelsīnu un/vai citrona sula medus (pēc izvēles) sāls PAGATAVOŠA
Mandelu – kokosa kēkss
MANDEĻU -KOKOSA KĒKSS no Sandras Ātri, gardi, rudenīgi!🍎🍂🍁 SASTĀVDAĻAS 200 g mandeles bez miziņas 1 krūze kokosa eļļa 2 āboli 3 banāni 1 krūze valrieksti 1 1/3 krūzes milti (250 ml) 1 krūze brūnais cukurs 1 tējk. soda 1/2 tējk. cepampulveris 1 tējk. ābolu etiķis PAGATAVOŠANA 1.Nomizo un uz rupjās rīves sarīvē ābolus, banānus sas
Drumstalu kūka
🥧 🍶 DRUMSTALU KŪKA 🍶🥧 Sastāvdaļas 1:1:1 Taukvielas : Saldums : Milti Taukvielu versijas: kokosriekstu eļļa, sviests. Saldumam: kokospalmas cukurs vai cits cukurs. Milti: mandeļu milti, auzu milti, bezglutēna milti, kviešu milti Jebkuras ogas vai āboli (var izmantot abus) Saldinātājs Kanēlis Pasniegšanai: plombīra saldējums/ putu
Veiklās ķirbjmaizītes
🧡 Bezglutēna un vegāniskās ķirbjmaizītes 🧡 no Sandras SASTĀVDAĻAS 1,5 kg ķirbis vai kabacis 450 g dateļu milti 300 g bezglutēna auzu milti 200 g mandeļu milti citrona/apelsīna miziņa gabaliņš ingvers – pāris mandeles vai pekanrieksti – citas garšvielas pēc savas gaumes PAGATAVOŠANA Sarīvē ķirbi un ingveru. Visas sastāvdaļas sama
Valriekstu valdzinājums
VALRIEKSTU VALDZINĀJUMS no Sandras Izcili viegli gatavojami! Bez glutēna! SASTĀVDAĻAS 500g valrieksti šķipsniņa Ķeltu sāls vai Kriksi sāls 140 – 200g kokospalmas cukurs 5 olu baltumi 5 olu dzeltenumi 100g cukurs PAGATAVOŠANA Sasmalcina valriekstus (to var darīt saspaidot ar roku aizvalcētā paciņā/ sablenderējot/ samaļot – kā paš
Sniegotie un cukurotie rieksti
Svētki ir došanas laiks – vienas receptes vietā divas, lai katrs var izvēlēties sev tīkamāko!☺️ Sniegotie un cukurotie riekstiņi būs lieliska dāvana vai garda uzkoda svētku galdam, kuru novērtēs ikviens😋🥜 SNIEGOTIE RIEKSTI Sastāvdaļas 200 g mandeles 100 g cukurs 1 olas baltums vaniļas ekstrakts kanēlis Pēc izvēles var pievienot
Ābolu kēkss
🍎🥧ĀBOLU KĒKSS no Ilzes🥧🍎 Gardi un ekspermentāli! Izprotot kēksa veidošanās principus un zinot izejvielu īpatnības, var sāktu virtuozi paši sacerēt receptes no produktiem, kādi ir mājās, tā katru reizi iegūstot savu unikālo kēksu! Kā jau jebkuram konditorijas izstrādājumam ir nepieciešams – ŠĶIDRUMS SAISTVIELAS TAUKVIRLAS GARŠVIE
Ierauga maizīte
🥐🥖IERAUGA MAIZĪTE🥖🥐 no Anitas Recepti saņēmu no Anitas, kura darbojas KKC tiešās pirkšanas pulciņā. Mīļš paldies viņai par to!!! Visu rudeni eksperimentēju ar ierauga maizīti — spēlējos ar visa dažādiem miltiem. Katru reizi maize izdodas savādāka un tamdēļ neapnīk. Maizes ieraugu baro cukurs, tas veido gāzes burbulīšus, kas uzce