☕️SPĒCINOŠS KAKAO☕️
Iedvesmojoties no Riekstotājas Agneses Narunovskas, Liel-Riekstošanas saspringtajā darba laikā nolēmām izmēģināt kakao dzērienu, kuram tiek pievienots kakao sviests.
Mums ļoti iepatikās gan tā garša, gan sniegtais mundrums, tamdēļ ar Agneses atļauju dalāmies receptē.☕️😊
Ar karstu ūdeni aplej aptuveni 1 tējk. kakao un 1-2 kakao sviesta monētas. Kārtīgi samaisa. Pēc garšas var pievienot saldinātāju un pienu/augu pienu.
Apstrādes procesā no kakao pupiņām tiek radīts pulveris un tauki, kas pārtop kakao sviestā. Tad nu šajā dzērienā tos atkal “saprecinām”. 😄🤝🏼Ne velti, šobrīd daudz tiek runāts par to, ka ne visi tauki un peļami, tiem pat sava – keto – diēta radīta!
Lai kādas diētas vai pārliecības piekritējs esi😄, iesakām pagatavot tasi garda kakao, pievienojot kakao sviestu.
Priecāsimies par Taviem komentāriem vai vēstulēm, kā garšoja! Priekā!🤍
#cacao #cacaolove #cacaoceremony #cacaopowder #cacaobutter
Meklē mūs arī Instagram – @riekstotaji un Facebook – Riekstotāji!