Aprīļa pasūtījums


Riekstojam aprīlī!

Naskais sēšanas laiks un noskaņojums jau pienācis.
Ļaudis runā, ka pie mums varot izaudzēt zemesriekstus siltumnīcā, pat zemes mandeles laukā ….. varam intereses pēc pamēģināt!
Jaunumi:

Lazdu rieksti un aprikozes, zīdkoka ogas, ķirbju sēkliņas kļuvuši nedaudz lētāki!
Ķirši bez cukura gan kļuvuši stipri dārgāki.
“Eicēnu” brūnie griķi pagaidām nav, jo patreiz liela rinda dzirnavās. varētu būt atkal maijā.
“Kāņepītes” sarūpējuši jaunumu – Rudzu pārslas un rudzu graudus diedzēšanai. Dita no “Kaņepītēm” gatavo makaronus no Plēkšņu miltiem, griķu miltiem ar spinātiem, zirņu miltiem, pilngraudu kviešu miltiem.
Weledas piedāvājumā iekļauta arī savvaļas rozes eļļa ķermenim.
Weleda arī izveidojusi Pavasara piedāvājumu WELEDA mīļotājiem!Lai Pavasarī smaids īpaši košs – dāvinām WELEDA sāls zobu pastu – 10ml iepakojumā (īpaši noderēs dodoties atpūtā).
Iegādājoties produktus no zemāk uzskaitītajām sērijām, katram produktam dodam līdzi pa 1gab. zobu pastai:

* EĻĻAS ĶERMEŅA KOPŠANAI;
* ĶERMEŅA KOPŠANAS PIENIŅI;
* ĀRSTNIECISKĀS VANNAS PIEDEVAS;
* DUŠAS ZIEPES.

Solvita Kūna ,CIA Cade atjaunojusi savu sortimentu – ir vairāki jaunumi – gan hidrolāti, gan ķermeņa skrubji, kuri piemēroti arī lietošanai dušā.
SIA “Labā virtuve” ceps mums svaigus auzu cepumus no bio izejvielām, tik cik pasūtīsim, tādēļ tie būs svaigi; tie garšo kā mājās ceptie — martā jau bija — ļoti gardi……. mmmm!
Dzērvenes pavasara vaigu sārtumam arī šoreiz pasūtāmas gan ar cukuru, gan ar ābolu sulu.
Pasūtīšana līdz svētdienai 10. aprīlim 21:00.
Apmaksa līdz pirmdienai 11. aprīlim.
Saņemšanu plānoju pēc 19. aprīļa, Tiešās pirkšanas pulciņos 18. aprīlī.

Pasūtījumu forma
Pēc pasūtījuma veikšanas sarēķinātā summa automātiski tiks nosūtīta uz e-pastu.
Ja automāti mūs pievils vai būs labojamas kļūdas, pārrēķināšu ar roku.
Ja ir palikušas kādas „astes“ no iepriekšējiem mēnešiem, lūdzu ieraksti to ailītē „Vieta brīvai izpausmei“. Turpat ieraksti arī adresi, ja sūti uz pakomātiem vai mājām.

Bērzu sulas tek.  Foto: Valdis Kļaviņš

Bērzu sulas tek.
Foto: Valdis Kļaviņš

Atbildēt