SPĒCINOŠS KAKAO
Iedvesmojoties no Riekstotājas Agneses Narunovskas, Liel-Riekstošanas saspringtajā darba laikā nolēmām izmēģināt kakao dzērienu, kuram tiek pievienots kakao sviests.
Mums ļoti iepatikās gan tā garša, gan sniegtais mundrums, tamdēļ ar Agneses atļauju dalāmies receptē.
Ar karstu ūdeni aplej aptuveni 1 tējk. kakao un 1-2 kakao sviesta monētas. Kārtīgi samaisa. Pēc garšas var pievienot saldinātāju un pienu/augu pienu.
Apstrādes procesā no kakao pupiņām tiek radīts pulveris un tauki, kas pārtop kakao sviestā. Tad nu šajā dzērienā tos atkal “saprecinām”. Ne velti, šobrīd daudz tiek runāts par to, ka ne visi tauki un peļami, tiem pat sava – keto – diēta radīta!
Lai kādas diētas vai pārliecības piekritējs esi, iesakām pagatavot tasi garda kakao, pievienojot kakao sviestu.
Priecāsimies par Taviem komentāriem vai vēstulēm, kā garšoja! Priekā!
#cacao #cacaolove #cacaoceremony #cacaopowder #cacaobutter
Meklē mūs arī Instagram – @riekstotaji un Facebook – Riekstotāji!