Veseli Jūsmājās! Riekstotāju labumi pasūtīšanai atvērti līdz trešdienas, 8. maija rītam 9:00!
Pavasaris dabā un galvā turpina plaukt! Tāda visas dabas vienlaicīga ziedēšana ir neparasta:
Kādā datorlaika brīdī uzRiekstojam! 🙂 Kādā brīdī pagatavojam savvaļas augu salātus ar kaņepju eļļas, medus, citrona (Vai cidoniju sulas) un sojas mērci. Šādu mērci pagatavo, pieslīpējot garšu un glabā ledusskapī, lai var viegli ātri tikt pie salātiem. Salātus labi bagātina saulespuķu sēkliņas, mandeļu sķēlītes, ciedri, lobītās kaņepju sēklas — būs bauda mēlei un uzturvielas ķemenim. Riekstotāju sortimentā maijā izmaiņu nedaudz — ir pasūtāms arī kakao. Lai varam svinēt dzīvi pavasarī ar pašu gatavotiem gardumiem no labām lietām. Saldu, ja vēlamies gatavot, tad dateļu cukurs ir laba vērtība. Receptēs to var likt tikpat daudz kā pierasto cukuru. Tas labi der ierauga maizē, visvisādos keksiņos, kūciņās, plātsmaizēs. Vienīgi, jāņem vērā, ka dateļu milti nešķīst: bezē cepumos nebūs labi un kā cukurs tējā nederēs; tikai — vai kāds vēl vispār dzer tēju ar cukuru?? 🙂 ->>>|||<<<- Šodien ceturtdienā 2. maijā 17:30 — aptuveni 20:00 Prakstiskais seminārs par augļukoku veidošanu un potēšanu ar Dārzkopības institūta speciālistu Edgaru Rubauski Ikšķiles Brīvās skolas dārzā, pirms tam:
dalība seminārā 10 eiro, pieteikšanās obligāta šeit: https://ej.uz/Auglukoki_Augu_maina Tirdziņš un augumaiņa, protams, bezmaksas! ->>>|||<<<- Ikšķiles Brīvās skolas pagalmā bio veikalā IR iespēja iepirkties bez atktitumu vairošanas — no burciņām burciņās = 0 Waste. 🙂 Trešdienās 16:00-18:00. Nāciet ar saviem traukiem! Veikalā ir Riekstotāju labumi un vēl produkcija no z/s “Kaņepītes”, “Ragāres”, “Priežkalnu” medus no Madonas, “Medotavas” medus no Tīnužiem, “Kalna Rēķu” rapšu eļļa, saldētas ogas – izlejamā, var nopirkt nedauz pamēģināšanai Sonett mazgāšanas līdzekļi izlejamā traukā, var pasmaržot Cades hidrolātus utt. Pasūtīšana līdz trešdienai 8. maijam 9:00. Apmaksa līdz ceturtdienai 9. maijam. Saņemšanu plānoju pēc 15. / 16. maija.
|