Janvāra pasūtījums


Lai laimīgs jaunais gads!

Janvāra pasūtījumu forma ir šeit!

Pēc pasūtījuma veikšanas sarēķinātā summa automātiski tiks nosūtīta uz e-pastu. Ja automāti mūs pievils vai būs labojamas kļūdas, pārrēķināšu ar roku. Ja ir palikušas kādas "astes" no iepriekšējiem mēnešiem, lūdzu ieraksti to ailītē "Vieta brīvai izpausmei".
  • Pasūtījums vaļā līdz svētdienai, 11. janvārim;
  • Apmaksa līdz pirmdienai, 12. janvārim;
  • Saņemšana pēc pirmdienas, 19. janvāra.

Ceram, ka jaunais gads ir laimīgi sagaidīts un laimīgi arī atnācis.

Par produktiem:

  • z/s Kaņepītes produkciju šoreiz pasūtīt nevarēs. Iemesls — viņiem ir saniķojusies galvenā miltu un auzu pārslu gatavošanas mašīna.
  • Daži produkti ir kļuvuši nedaudz dārgāki (Brazīlijas rieksti, dateles, saulespuķu, ķirbju sēkliņas un vēl pāris)

Pieredze: Linsēklas

Daudzkārt biju dzirdējusi slavas dziesmas par linsēklām, gan par lineļļu, gan sēklu sastāvā esošiem fitohormoniem — ļoti vērtīga sēkla, ne velti mūsu senči to arī ziemā lietoja.

Man parasti ir ļoti sausa āda, īpaši rokas pēc regulārās trauku mazgāšanas un mājas kopšanas kļūst tik asas kā rīve.
Kādas divas nedēļas savu rīta dzērienu gatavoju šādi:
Maltas linsēklas — apm. 1 ēdamkaroti apleju ar karstu (neuzvārītu) ūdeni. Kafijas vietā. Ļauju tām nedaudz atdzist līdz dzeramai temperatūrai, un dzeru neko nepievienojot.
Reizēm lietoju Kalna Rēķu maltās linsēklas, reizēm pati samaļu kafijas dzirnaviņās. Maltās linsēklas glabāju ledusskapī, jo vērtīgā lineļļa dikti ātri oksidējas.

Esmu patiesi pārsteigta, cik ātri āda ir kļuvusi normāla, tik pārsteigta, ka pilnīgi Jums jāuzraksta — varbūt vēl kādam šis atklājums noder… 🙂

Atbildēt