Description
Kāpēc izvēlēties dateļu miltus, nevis balto cukuru?
- Šķiedrvielas, kas palīdz stabilizēt cukura līmeni asinīs
- Kāliju, magniju un dzelzi, kas atbalsta sirds un muskuļu veselību
- Antioksidantus, kas palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem
- Un galvenais – tie nesatur pievienotu cukuru, tikai dabīgi saldumu no augļa!
Ko iegūst Tava veselība, lietojot dateļu miltus?
- Uzlabo gremošanu, pateicoties šķiedrvielām
- Atbalsti savu nervu sistēmu ar magniju un B grupas vitamīniem
- Samazini pievienotā cukura daudzumu uzturā
- Aizstāj neveselīgus saldinātājus bērnu un pieaugušo ēdienreizēs
- Saglabā sniegto enerģiju visas dienas garumā
Kā ikdienā izmantot dateļu miltus?
- Pievieno tos brokastu putrām, smūtijiem vai jogurtam – saldināšana bez piepūles
- Pagatavo gardas pankūkas vai vafeles, padarot tās ne tikai gardas, bet arī uzturvielām bagātas
- Aizstāj parasto cukuru ar dateļu miltiem cepumos un banānmaizē
- Pagatavo gardās dateļu-kakao enerģijas bumbiņas vai proteīna batoniņus
- Izmēģini arī mājās gatavotu augļu “saldējumu” – sanāk ļoti gardi!
Vai zināji, ka dateļu miltus var izmantot arī ievārījumu, dažādu konservējumu un pat tomātu mērces gatavošanā?
Pagaidām bija iespēja sagādāt tikai 300 g iepakojumā.