Mandeles bez miziņas BIO

6.3221.05

No Spānijas

Kaut visi rieksti labi un vērtīgi, katrā no tiem atrodams kas īpašs.

Mandeles palīdz samazināt holesterīna līmeni asinīs, kā arī normalizē cukura līmeni asinīs un mazina vēlmi našķoties starp ēdienreizēm.
SKU: 103 Category:

Description

Kaut visi rieksti labi un vērtīgi, katrā no tiem atrodams kas īpašs. Šoreiz uzmanības centrā – skaistā un graciozā mandele! Jau rieksta vizuālais izskats – tāds slaiks un formīgs – mums norāda, ka šis nu ir tas produkts, ko izvēlēties, ja vēlas uzlabot figūru un atvadīties no nevēlama apaļuma vēdera rajonā. Aizvieto našķus pret 40 gramiem mandeļu dienā un, Pensilvānijas Universitātes zinātnieki ir pārliecināti,- nevēlamie tauki vēdera apvidū samazināsies!

Mandeles palīdz samazināt holesterīna līmeni asinīs, kā arī normalizē cukura līmeni asinīs un mazina vēlmi našķoties starp ēdienreizēm.
Savukārt, Ķīnas zinātnieki veikuši pētījumus un secinājuši, ka jau iepriekš minētie 40 grami mandeļu dienā mazina oksidatīvo stresu un iekaisumu, jo sevišķi cilvēkiem, kuri sirgst ar 2.tipa diabētu.
Noslēgumā burvīga ziņa tām dāmām, kuras ir mazuļa gaidībās! Arī šajā dzīves svarīgajā posmā zinātnieki iesaka katru dienu iekļaut uzturā 40-60 gramus mandeļu, lai nesirgtu ar paaugstinātu asinsspiedienu un gestācijas diabētu.

Mandeles nav tikai veselīga uzkoda – tās ir arī lielisks papildinājums dažādiem ēdieniem!

Pāris vienkārši un garšīgi veidi, kā savā ikdienas uzturā iekļaut kraukšīgās MANDELES BEZ MIZIŅAS

1. Brokastīs:

  • Pievieno sasmalcinātas mandeles auzu putrā vai jogurtā.
  • Lieliski sader arī ar svaigām ogām un medu!

2. Salātos:

  • Apgrauzdē mandeles bez eļļas un pievieno tās zaļajiem salātiem kraukšķīgumam un papildu uzturvielām.
  • Labi sader kopā ar rukolu, bietēm un kazas sieru.

3. Zupās un sautējumos:

  • Sasmalcinātas mandeles piešķir krēmīgu tekstūru dārzeņu biezzupām , piemēram, ķirbju vai burkānu zupai un sautējumiem.

4. Cepšanā:

  • Mandeles izmanto kā piedevu keksiņos, banānu maizē vai enerģijas batoniņos, kā arī lieliski izmantojamas kā dekors plātsmaizēm.

5. Mērces un pesto:

  • Lobītas mandeles vari sablenderēt ar baziliku, olīveļļu un ķiploku – lieliska alternatīva tradicionālajam pesto!

 

3 GALVENIE IEGUVUMUI izmantojot tieši blanšētas mandeles

1. Vieglāk sagremojamas

Miziņa satur tanīnus un šķiedrvielas, kas dažiem cilvēkiem var radīt diskomfortu vai grūtības ar gremošanu. Lobītas mandeles ir saudzīgākas kuņģim.

2. Maigāka un krēmīgāka tekstūra

Bez miziņas mandeles ir maigākas – ideāli piemērotas krēmīgu pesto, mandeļu piena, zupu vai desertu pagatavošanai.

3. Piešķir izsmalcinātu garšu ēdienam

Blanšētas mandeles neapslāpē pārējo sastāvdaļu garšu – tās piešķir vieglu riekstu noti, kas lieliski sader ar saldiem un sāļiem ēdieniem.

Labu apetīti un veselību!

Papildus informācija

Svars

1000 g, 300 g, 500 g