Oktobra pasūtījums


Sveicināti septembra beigās!

Kā redzi, esam tikuši pie jaunas mājas lapas. Un oktobra pasūtījums ir sagatavots un gaida Tavus ciparus. Šeit ir forma

Jaunumi

  • Rhumvelt — mūsu riekstu un žāvēto augļu piegādātājs ir saņēmis BRC kvalitātes sertifikātu! Prasības tā iegūšanai ir augstākas nekā plašāk pazīstamajam ISO.
  • Daudzi jau ilgi gaida dateles — ir plānots, ka tām vajadzētu pasēt atbraukt laikā, cerams, ka viss notiksies un mums dateles būs. Ja nepaspēs, skaitīšu atpakaļ naudiņu, vai došu kādus citus produktus vietā.
  • z/s “Ragāres ķiploku sāls un dedzinošās garšvielas ir atkal atgriezušās ierindā!
  • Šomēness Kaņepītēm ir pārtraukums — saimnieki ir nokūluši, un tagad ir kaltēšanas un tīrīšanas darbi. Novembrī būs atkal, mazliet jāpaciešas…
  • Bet z/s “Eicēni atkal ir atgriezušie pilnā plaukumā.

Rapšu un linsēklu eļļas

Eļļas tiek spiestas no bioloģiski audzētām rapšu sēklām un linsēklām. Tas nozīmē, ka lielākas ražas ieguvei un cīņai ar kaitēķļiem netiek izmantotas ķimikālijas. “Auksti spiesta” nozīmē, ka ražošanas procesā sēklas netiek karsētas. Spiede ir ļoti vienkārša, pēc uzbūves atgādina lielu gaļas maļamo mašīnu. Izspiesto eļļu nostādina un pilda pudelēs. Tā nav rafinēta, centrifugēta vai kā citādi mocīta.
Eļļa ir 100 % dabīga, tā nesatur stabilizatorus, emulgatorus un citas piedevas, par kurām lielražotāji nelabprāt stāsta!

Lai skaists rudenis!

Atbildēt